| algemene voorwaarden | © Haagfens Consultancy  
 
 
 
 
Waarom klant worden

Voor wie werken wij?

Haagfens Consultancy werkt vrijwel uitsluitend voor het midden- en kleinbedrijf. Het leukste aan onze klantenkring vinden wij de diversiteit. Wij willen graag langdurige relaties met klanten aangaan en volledige service leveren op het gebied van administratie, jaarrekening, fiscale aangiften en advies.

Haagfens Consultancy schept orde in de chaos waar het u niet lukt. Door jarenlange ervaring weten wij inmiddels van de hoed en de rand. Dat maakt dat wij garant staan voor een bedrijfsadvies dat u als een maatkostuum past.

Hieronder vindt u een aantal referenties.

"Michel is deskundig, precies en slim. Het knappe is dat ik hem niet uit hoef te leggen wat wij in het bedrijf doen. Hij heeft een diep inzicht in je bedrijfsvoering en de bijbehorende materie. Dat geeft jou een heerlijk, vertrouwd gevoel. Je hebt het ijzersterke idee dat hij altijd over je schouders mee zit te kijken met de vraag: klopt dat wel?"
J.A. van der Kraan, van J.A. van der Kraan Carrosseriefabriek B.V.

"Wie een tijdje met Michel werkt, wil hem niet meer kwijt. Hij heeft een uitzonderlijk gevoel voor cijfers en gaat verder waar anderen afhaken. Ook is hij betrouwbaar, een prettige man om mee te werken."
Ger Ophorst, van Visser en Co Registeraccountants

"Ik heb Michel nooit als een boekhouder gezien, maar als adviseur. Voor ons heeft hij onder meer een heel nieuwe bedrijfsstructuur opgezet. Michel is snel en loyaal, je hoeft nooit op hem te wachten. Bovendien rekent hij een faire prijs voor wat hij doet. Wat het ons oplevert als we Haagfens Consultancy inschakelen? Zekerheid en rust."
Luc van Beers van Bouwbedrijf van Beers

Een paar veelgestelde vragen:

Wat kost het inhuren van Haagfens Consultancy

Wij werken in principe op basis van facturatie van uren. De tarieven hangen af van de aard van de werkzaamheden. In sommige gevallen is het mogelijk om van tevoren een prijsafspraak te maken, of een maximaal aantal uren af te spreken.

Waarin is Haagfens gespecialiseerd?

In het mkb. Michel is naast een zorgvuldige boekhouder ook een actief meedenkende bedrijfsadviseur. Zijn specialisatie is eigenlijk: zichzelf. Want zijn persoonlijke aanpak is uniek. Wilt u kijken of het klikt? Bel dan gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Kan ik ook met juridische vragen bij Haagfens terecht?

Michel Hageman is zelf geen jurist, maar hij kan u door zijn uitgebreide netwerk altijd doorverwijzen. Op die manier wordt u altijd goed geholpen.

Ik doe zelf mijn administratie, maar het blijft een zooitje. Kan Haagfens mij helpen?

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes op het gebied van softwarepakketten voor administratie. We kunnen u dan ook zodanig adviseren, dat u uw eigen administratie kunt blijven doen, maar dan sneller en gemakkelijker.

 
 
Nieuws
 

 Hogere verkopen met vergelijkbare omzet voor Philips 
 2018-07-23 08:19:53 

 Ryanair voelt stakingen personeel in resultaten 
 2018-07-23 08:59:39 

 Groei van de kwartaalomzet van Unilever valt tegen 
 2018-07-19 14:20:51 

 Hermès verkoopt fors meer tassen in Azië 
 2018-07-20 13:45:25 

 Microsoft draait dankzij clouddiensten beter kwartaal dan verwacht 
 2018-07-19 23:17:22